Asperges – Gerookte zalm – Gepocheerd hoeve-ei – Mousseline
Asperges – Saumon fumé – Œuf fermier poché – Mousseline
of / ou
Terrine van eendenlever – Chutney van ui – Brioche (+€ 4)
Terrine de foie de canard – Chutney d’oignon – Brioche (+€ 4)
of / ou
Sint-Jakobsvrucht – Soja – Waterkers – Jus van inktvis
Coquille Saint-Jacques – Soja – Cresson – Jus de calmar
Lamskroon – Groentengarnituur – Krielaardappel – Jus van tijm
Carré d’agneau – Garniture de légumes – Pommes grenailles – Jus au thym
of / ou
Kabeljauw – Zeekraal – Schaaldierenjus
Cabillaud – Salicorne – Jus de crustacés
of / ou
Ierse Rib-eye – Kruidenboter of peperroom (+€ 2)
Rib-eye irlandaise – Beurre aux herbes ou sauce au poivre (+€ 2)
Dessert
(voorbeeldlunch)
Gerookte zalm – Hoeve-ei – Mousseline – Handgepelde garnalen
Of
Carpaccio van rund – Parmezaan
—
Rode poon – Jonge spinazie – Jus van garnalen
Of
Tournedos – Peperroomsaus – Salade – Friet