Menu

Menu 68

Asperges – Gerookte zalm – Gepocheerd hoeve-ei – Mousseline

Asperges – Saumon fumé – Œuf fermier poché – Mousseline

of / ou

Terrine van eendenlever – Chutney van ui – Brioche (+€ 4)
Terrine de foie de canard – Chutney d’oignon – Brioche (+€ 4)

of / ou

Sint-Jakobsvrucht – Soja – Waterkers – Jus van inktvis

Coquille Saint-Jacques – Soja – Cresson – Jus de calmar

Lamskroon – Groentengarnituur – Krielaardappel – Jus van tijm
Carré d’agneau – Garniture de légumes – Pommes grenailles – Jus au thym

of / ou

Kabeljauw – Zeekraal – Schaaldierenjus
Cabillaud – Salicorne – Jus de crustacés

of / ou

Ierse Rib-eye – Kruidenboter of peperroom (+€ 2)
Rib-eye irlandaise – Beurre aux herbes ou sauce au poivre (+€ 2)

Dessert

Lunch 36 / 39

(voorbeeldlunch)

Gerookte zalm – Hoeve-ei – Mousseline – Handgepelde garnalen

Of

Carpaccio van rund – Parmezaan

Rode poon – Jonge spinazie – Jus van garnalen

Of

Tournedos – Peperroomsaus – Salade – Friet